Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

Szív az utca fölött

2016.06.27. 08:00 hs68

A koncepció célja, hogy össze hozza az embereket, mindenféle változatos tevékenység által és az adott terület szíveként funkcionáljon.

A tervezők fő célja az volt, hogy a városba beágyazzanak egy újszerű épületet, ami szervesen illeszkedik a város életébe. Nem a megszokott módon, hanem az utca fölé helyezve, szinte lebeg fölötte.

heart-8.jpg

A szálloda szolgáltatásait ezzel a megoldással mindenki szabadon használhatná, gyakorlatilag egy központ alakulhatna ki, melyet a hotel és a környék lakói közösen használhatnak. Az új struktúra, a már meglévőkhöz kapcsolódva látná el a feladatát, amihez csöveken keresztül kapcsolódhat. Ha megépülne, akkor nem csak a hotelnek, hanem a városnak is egy turista csalogató látványossága lehetne.

A szálló vendégei a szolgáltatásokat egy kártya segítségével tudják igénybe venni, ami a többi látogató számára fizetős, mint pl. konditerem, színház, vagy a mosodák. Az új szerkezeten belül megtalálhatóak lesznek: kávézó, bár, játszótér, üzletek, kiállítótér, társalgó zóna, mini színház, könyvtár, konferenciaterem, szálloda recepciója.
A koncepció célja, hogy össze hozza az embereket, mindenféle változatos tevékenység által és az adott terület szíveként funkcionáljon.

Tervező: ZA Architects

A cikket az Oggi Magazinban találtam: Szív az utca fölött

heart-2.jpg

heart-3.jpg

heart-4.jpg

süti beállítások módosítása