Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

Aqueous 120 szuperjacht

2016.06.22. 08:00 hs68

Az elkészített terv elképesztően dinamikus és agresszív vonalú lett, amely karcsúvá teszi, ezt a hatalmas jachtot. A koncepció helyet kapott a 2016 International Yacht and Aviation Awards kiállításon.

Az Aqueous 120 egy 120 méteres szuperjacht koncepció, amit egy floridai design stúdió készített, a Facheris Design. A hajót az autóipar ihlette, ahol az aerodinamika fontos szerepet játszik. Az elkészített terv elképesztően dinamikus és agresszív vonalú lett, amely karcsúvá teszi, ezt a hatalmas jachtot. A koncepció helyet kapott a 2016 International Yacht and Aviation Awards kiállításon.

aqueous-120-6.jpg

Az Aqueous 120 külső felülete rozsdamenetes acélból készült, ami elegáns megjelenést biztosít, és szépen tükröződik a környezet rajta. A 400 négyzetméteres hátsófedélzeten helyet kapott egy végtelenített medence és visszahúzható napellenző. Lehetőség van egy helikopter leszálló kialakítására, de a tervezők szerint inkább napozásra, vagy szórakozásra használják a felületet. A kabinok mellett hatalmas társalgó található hajón, ahonnan remek kilátás nyílik a nagy üvegezett felületnek köszönhetően.
Igazán szép hajót sikerült alkotnia a tervezőcsoportnak, ami a kiállításon is sikert aratott.

Tervező: Facheris

A cikk az Oggi Magazinból való.

aqueous-120-1.jpg

aqueous-120-2.jpg

aqueous-120-7.jpg

süti beállítások módosítása