Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

M/Y F60 jacht koncepció

2016.07.01. 07:00 hs68

Szép és gazdag felszereltségű hajót tervezett az olasz Ferrari Franch stúdió. Igazi luxus, luxus áron.

Az újM/Y F60 hajót a legmodernebb dizájn jellemzi, tágas külső fedélzetek és belső terek. 12 vendég fogadására alkalmas a jacht, 6 egyedi tervezésű kabin várja őket.


A főfedélzeten található egy szalon és egy hatalmas társalgó, ami összeköttetésben van a terasszal, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. A nyitott fedélzeten található egy 4.5x3 métere, ellenáramoltatott medence, amit kanapék vesznek körbe. Ez tökéletes környezet egy party rendezésére.
A hajó hátuljában található egy "garázs", ahol a jet-ski-ket és csónakokat lehet tárolni és közvetlen összeköttetésben van a nyílt vízzel. Az alsó fedélzet hangulatosan van kialakítva, egy bárral, itt lehet napozni és fürdeni. Ezen a szinten kapott helyet az edző terem is.
A felső fedélzet hatalmas nyitott terekből áll, ahonnan gyönyörű a kilátás. A széles orrészben még található a napozórészen kívül egy bár és jacuzzi is.
Az ilyen méretű hajókon megszokott a helikopter leszálló. Ez erről a jachtról sem maradt le. Ezt úgy van kialakítva, hogy ha nincs rá szükség, akkor napozóteraszként lehessen használni.
A hajót alumíniumból tervezték, ennek köszönheti a fémes csillogását.
Maximum 12 utas és 11 fős személyzet és a kapitány tartózkodhat a hajón hosszabb ideig.

A hajó méretei:
hossz: 60.30m (197.8ft)
legnagyobb szélessége: 11.30m (37ft)
garázs: 2.90 m (9.5láb)
Bruttó űrtartalom (GT) 1000 GT
Legnagyobb sebessége 20 tengeri csomó (37 km/h)
Utazó sebessége: 18 tengeri csomó (33 km/h)

További futurisztikus hajókról olvashat az Oggi Magazinban!

süti beállítások módosítása