Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

Futurisztikus babakocsi

2016.06.06. 08:00 hs68

Innovatív babakocsi, ami úgy néz ki, mint egy motorkerékpár, vagy egy űrhajó.

A futurisztikus megjelenés igazán gazdag felszereltséget rejt, amiknek a segítségével a babakocsiban utazó gyermek teljes biztonságban van.

160422-futurisztikus-babakocsi-1.jpg

A Strollever felszereltsége a fényszóró, UV védelem és a giroszkópos felfüggesztés - olvastam ebben a cikkben az Oggi magazin oldalain. A giroszkópoknak köszönhetően a baba mindig vízszintesen marad, bármilyen gödörbe is hajt bele a kismama, de az emelkedő és a lejtő sem jelent problémát. A kerekekben elhelyezett érzékelőknek köszönhetően automatikusan a terepviszonyoknak megfelelően állítja be a felfüggesztést.
A szélvédőnek tűnő átlátszó elem nem csak a szél ellen védi az utasát, hanem a káros napsugarak ellen kellő védelmet biztosít.
Sok modellben találhatunk high-tech felszerelést, LCD képernyőt. Igaz ebből az ilyen felszerelés hiányzik, elsősorban a kisgyerek biztonsága ás kényelme volt a tervező prioritása.

160422-futurisztikus-babakocsi-2.jpg

160422-futurisztikus-babakocsi-3.jpg

160422-futurisztikus-babakocsi-4.jpg

 

süti beállítások módosítása