Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

Ehang 184 autonóm légi jármű

2016.06.12. 08:00 hs68

Közepes és rövid távolságom megtételére kiválóan alkalmas és nem igényel repülőteret, mert képes a függőleges le és felszállásra.


Az Ehang 184 egy autonóm légijármű koncepció, ami az önvezető autók mintájára készült. Közepes és rövid távolságok megtételére kiválóan alkalmas és nem igényel repülőteret, mert képes a függőleges le és felszállásra. A gép úgy lett kialakítva, hogy probléma esetén is képes legyen biztonságosan földet érni - olvasható az Oggi Magazin cikkében.
Elektromos meghajtásának köszönhetően nem szennyezi a levegőt, főleg, ha a felhasznált energia is megújuló forrásból származik.
A négy karon, összesen nyolc propeller gondoskodik a haladásról. Akkor is képes a landolásra, ha egy propeller, műszaki okok miatt megáll menet közben. A gép kommunikációja titkosított, egyedi független kulcsot használnak, a biztonság érdekében.
Az Ehang 184 kis csomagterének köszönhetően nem nagy távolságom megtételére kényelmes és biztonságos opció lehet. A maximális repülő magassága 500 méter és 20 percig képes a repülésre 100 km/h sebességgel.
Az úticélt egy érintő képernyő segítségével tudjuk megadni. Az egyszerűségének és az önvezető képességének köszönhetően nem igényel semmiféle előzetes vizsgát a használata. Remekül lehetne használni a tömegközlekedési csomópontokból eljutni a végcélhoz gyorsan.

süti beállítások módosítása