Hirdetés

Koncepciók

Az Oggi.hu magazin oldalain nem csak a koncepciókról lehet olvasni, hanem megtalálhatóak rajta a tudomány, ezen belül a csillagászat és az űrkutatás, valamint a zöld energia termelésével kapcsolatos legújabb híreket. Ezen a blogon, elsősorban a koncepciók találhatóak meg.

Jet Kapszula, a lebegő ház

2016.06.14. 08:04 hs68

A 12.5 méter átmérőjű úszó gömbben egy hydrojet motor is helyet kapott, aminek segítségével képes a haladásra is.


A Jet Capsule leginkább egy UFO-ra emlékezteti azt, aki először meglátja a vizen lebegve. A szerkezetet teljes egészében a napenergiából nyert elektromos áram látja el energiával. A 12.5 méter átmérőjű úszó gömbben egy hydrojet motor is helyet kapott, aminek segítségével képes a haladásra is. A szerkezetben egy tágas nappali, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba kapott helyet. Az utóbbi kettő helyiség a víz alatti részen található, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre. A gömb körül egy nagy terasz található, ami körbeöleli, hogy lehessen élvezni a szabad levegőt is.
Két ember részére akár több hétre is remek kikapcsolódást nyújthat. Akik szeretnének megtapasztalni a nyugalmat és a természet közelségét, azoknak ideális megoldás lehet a Jet Capsule futurisztikus koncepciója.

Ezt az írást az Oggi magazinból vettem át: oggi.hu/post/20160526-Jet-Kapszula-a-lebego-haz

süti beállítások módosítása